View Single Post
Stary 05-05-2013, 22:34   #21
RafiRypin
ford::advanced

Model: Mondeo Mk4 ghia
Silnik: 1,8 tdci
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: 2.0 TDCI odpala tylko z plaka i na pych...

Cytat:
Napisał zaksiu1985 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Auto mają prąd stały (który tym rózni się od zmiennego że teroretycznie nie mają własnie żadnego spadku- teoretycznie bo cudów nie ma- 1% spadek to jest norma OK, jeżeli chcesz mi powiedziec że 99% nie daje rady to ja juz nie wiem co powiedziec.)

Wracając do tematu, na gg gadałem z kolegą i powiedział że rozrusznik został wymieniony w czwartek, na UŻYWANY i to od ANGLIKA, poczym nie cała dobę auto przestało zapalac.

Bump: wtryskiwacze w mondeo działaja od 100bar.
tak jak Ci pisalem na gg ze czasami silnik jak zimny potrafi zgasnac od ruchu kierownica lub np wlaczenia klimy, wyglada to na brak odpowiedniej dawki paliwa, to samo z tym zapalaniem, wyglada to tak jakby skonczylo sie paliwo, kreci tak łapie ale nie odpala, cos z paliwem na 100%, rozrusznik napewno jest dobry, a to ze od anglika to chyba juz zadnego znaczenia nie ma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
RafiRypin jest offline   Odpowiedź z Cytatem