06-05-2013, 21:04
|
|
|
ford::average
Model: Galaxy mk3
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2008
|
Odp: leja wtryski ????
Cytat:
witam,mam problem, powiedzcie co mam zrobic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
przy wymianie filtra oleju zciągłem wężyk od filtra paliwa zeby bylo łatwiej, oczywiscie sie zapowietrzył,kumpel wpadł na pomysł poluzowac wtryski, auto odpaliło,zakręcił je zpowrotem i dwa pierwsze leją, dokreciłem jeszcze troszke i dalej nic zakrecone i leją co mam zrobic ???????w czasie jazdy śmierdzi ropą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pomocy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
może poluzował przewody od wtrysków a nie wtryski i tymi przewodami przepuszcza rope.
|
|
|