View Single Post
Stary 09-05-2013, 01:13   #156
bargus
ford::advanced

Imię: Robert
Model: Focus [Mk2] FL
Silnik: 1.8 TDCI 138KM & 360Nm V-Tech
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Bezpłatna wymiana znaczków/emblematów FORD

Cytat:
Napisał MacGuver Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie akcja z wymianą znaczków chyba już się kończy. Z tego go co mi powiedzieli panowie z Wikaru Nowy Targ, to zakończenie 15 kwietnia . Jadę w ten piątek zameldować się w Wikarze na wymianę i przegląd "Wiosenny". Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Akcja z wymianą znaczków się nie kończy tylko jest ograniczona wiekiem samochodu- przynajmniej tak mi powiedzieli w ASO Sosnowiec, że wymieniają uszkodzone "loga" w samochodach do 10 lat i wymienili. I pomalowali dwa tylne błotniki (na gwarancji) bo były lekki odpryski lakieru na łączeniu ze zderzakiem. Dodam, że robię u nich tylko przeglądy blacharskie- 50zł na rok. Jestem zadowolony z postawy Forda w kwestii 12lat gwarancji na blachę. Poza tym 15 kwietnia nie mogła się skończyć akcja ze znaczkami bo ja odebrałem samochód dzisiaj, także chyba trwa.

Ostatnio edytowane przez bargus ; 09-05-2013 o 01:16
bargus jest offline   Odpowiedź z Cytatem