Temat: [Focus 2011-2014] Belki na relingi zintegrowane
View Single Post
Stary 13-05-2013, 22:43   #3
jni
ford::average

Imię: Jacek
Model: Focus Mk3 Kombi
Silnik: 1.6 Ecoboost 150KM
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Belki na relingi zintegrowane Ford Focus 2013

Cytat:
Napisał Rade.k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam z pokładu mojej Foczki'13 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.,

pośrednio przyłączam się do pytania.
Dotąd znalazłem tylko belki Thula ze stopami XT 753 i Fix'em 4024, ale całość do tanich nie należy (700-800 zł). Czy ktoś już opanował inny, tańszy wariant, najlepiej z jakimiś cichymi belkami alu?
Tańszy powinien być Cruz - http://www.cruzber.com/ Miałem kiedyś belki tej firmy, stalowe, walory estetyczne średnie ale nic się nie rozpadło (w przeciwieństwie do uchwytu rowerowego Thule ProRide). Mnie też niedługo czeka zakup kompletu bagażnika bazowego do kombi ze zintegrowanymi relingami i zastanawiam się czy zapłacić tyle kasy za Thule. Jest jeszcze Mont Black, ale cenowo pewie podobnie do Thule albo i drożej.

Cytat:
Napisał danieldb Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam.

Mam forda focusa kombi rok 2013 z zintegrowanymi belkami
Mam też belki z poprzedniego auta też kombi lecz relingi normalne.

I mam pytanie czy dostanę same mocowania tak aby belkę aluminiową do nich przełozyć i zamontować do nowego auta ?

Jak nie to gdzie moge kupić w rozsadnych pieniądzach tak do 350 zł. belki na relingi zintegrowane ?
Jeśli to jakiś lepszy, systemowy producent to powinno się dać zmienić tylko uchwyty, jeśli belki nie są za długie/za krótkie.
jni jest offline   Odpowiedź z Cytatem