View Single Post
Stary 14-05-2013, 21:41   #61
patrix33
ford::beginner

Imię: Patrick
Model: Ford S-Max
Silnik: 2.0 16V
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Hurtowy zakup mapy 2013 do TravelPilot NX DVD

Witam Panowie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Widzę, że działacie na całego. Coś myślę, że moja pomoc nie będzie wam potrzebna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co najwyżej wyślecie mi do NL dobrego Whiskacza w zamian za pomysł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Negocjujcie na maxa, nam to zajeło ponad miesiąc, ale się opłaciło.

A tak przy okazji, to my już działamy w innym temacie. Mianowicie, na badania okresowe (holenderskie APK), wymiany klocków, oleju, świec, filtrów, opon itp. Będziemy umawiać się w serwisie grupowo. Więc wszystko teraz będziemy negocjować. Mamy kolegę w grupie forum, który jest mechanikiem w ASO Forda, i jak sie okazuje to praktycznie żadna część zamienna nie idzie do klienta bez MINIMUM !!! 100% marży. Tak więc negocjując cenę można mieć nawet po gwarancji oryginalne części i wymianę w ASO taniej, niż u przysłowiowego pana Heńka w garażu, który jak wiadomo zrobi taniej, ale na podróbkach.

Działajcie, trzymam kciuki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez patrix33 ; 14-05-2013 o 21:57
patrix33 jest offline