Witam Panowie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Widzę, że działacie na całego. Coś myślę, że moja pomoc nie będzie wam potrzebna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co najwyżej wyślecie mi do NL dobrego Whiskacza w zamian za pomysł
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Negocjujcie na maxa, nam to zajeło ponad miesiąc, ale się opłaciło.
A tak przy okazji, to my już działamy w innym temacie. Mianowicie, na badania okresowe (holenderskie APK), wymiany klocków, oleju, świec, filtrów, opon itp. Będziemy umawiać się w serwisie grupowo. Więc wszystko teraz będziemy negocjować. Mamy kolegę w grupie forum, który jest mechanikiem w ASO Forda, i jak sie okazuje to praktycznie żadna część zamienna nie idzie do klienta bez
MINIMUM !!! 100% marży. Tak więc negocjując cenę można mieć nawet po gwarancji oryginalne części i wymianę w ASO taniej, niż u przysłowiowego pana Heńka w garażu, który jak wiadomo zrobi taniej, ale na podróbkach.
Działajcie, trzymam kciuki