Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 15-05-2013, 02:09   #1172
kr.bi
ford::advanced

Imię: Krzys
Model: Mondeo MK4 Titanium
Silnik: 2.0 Pb 140 Qńa
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Cytat:
Napisał E-tnic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to ja się pochwalę, że dotychczas miałem Parrota a od wczoraj mam oryginalny moduł BT-VC.
tez się pochwale a co mi tam - mój przypadek to
mk4 z 2009 Titanium
Sony 1CD
wiązka bluetooth już była, na alledrogo kupiłem AU7T-19C112-AT i przyznam się miałem trochę obawy czy pójdzie bez ids. kiedy podlaczylem manetke wpiąłem moduł [jeszcze bez mikrofonu] pojawil sie zonk - brak dźwięku. Ale forum nt domontowania bt/vc od pierwszego do ostatniego postu i juz wiadomo że chodziło o zamiane pinów w pajączku 22 pinowym. wczoraj odebrałem z autoplazy mikrofon oryginalny. Przewodów do mikrofonu niestety nie miałem dlatego też konieczna była akcja "kładzenia" przewodu mikrofonu do pinow 7 i 8 pajaczka. Po wszystkim pogadalem sobie jeszcze z pania z vc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dzieki calej operacji 3k PLN [wg wyzej wspomnianego ASO] zostalo mi w kieszeni.

Niestety "ponioslem" straty z trakcie akcji kladzenia przewodu mikrofonu - pierwszy kołeczek szl@g trafił tak szybko ze tylko mignęły mi nad uchem rozlatujące się kawałeczki - pytanie czy da rade to skorygować bo przyznam się że bez tego jednego kołeczka to słupek od strony użyszkodnika odstaje tak mniej więcej na pół milimetra i trochę wieśniacko to wygląda ?
kr.bi jest offline   Odpowiedź z Cytatem