View Single Post
Stary 15-05-2013, 08:32   #86
Jacek145_JJ
ford::beginner

Imię: Jacek
Model: Peugeot 5008
Silnik: 1.6 VTi
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: przegrzewanie się silnika. czy to wina termostatu czy elektryki ?

Witam po dłuższej przerwie i z góry przepraszam za odgrzewanie starego kotleta, ale idą powoli dni upalne i u niejednego problem przegrzewania się silnika powróci.

W zeszłym roku już nie miałem czasu ani chęci zająć się tematem, i pożałowałem już pierwszego dnia z wysoką temperaturą, jaki miał miejsce dwa tygodnie temu. Ciepło, klima włączona, górka, gaz i siup! wskazówka na czerwone pole. Zdecydowałem się więc na wymianę chłodnicy, i po jej wyjęciu oto obraz nędzy i rozpaczy, jaki zastałem:

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Teraz mam spokojną głowę i dam Wam znać jak wypadną testy w nadchodzących upałach.

Pozdrawiam!
Jacek145_JJ jest offline   Odpowiedź z Cytatem