View Single Post
Stary 16-05-2013, 07:01   #1336
winmajor
ford::average

Imię: Daniel
Model: Mondeo MK2 Kombi
Silnik: 1.8 16v, LPG KME Diego3
Rocznik: 1998
Domyślnie

Cytat:
Napisał Emis Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goldi jeszcze jeden taki wpis w moim temacie,postaram się,żeby on był dla Ciebie niedostępny,
Ja mam leżącą mamę,więc niestety nie ruszę swojego dupowozu i nie przyjadę do Wrocławia na Twojego grilla,ale Ty widzę jesteś jeszcze zbyt młody żeby zrozumieć pewne rzeczy.Tolerowałam Twoje wpisy w tym temacie z kilka względów, ale w tym momencie miarka się przebrała.

Winmajor dziś siedzę w domku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Emi.. Spokojnie. On chyba po prostu nie znal tematu i dlatego tak wyskoczyl. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie sadze zeby mial zle zamiary..

Nadziubane z tak malej klawiatury, ze sam autor nie widzi co napisal Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
winmajor jest offline   Odpowiedź z Cytatem