View Single Post
Stary 16-05-2013, 11:06   #448
lgtm
ford::average

Imię: Michał
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Blaupunkt Travel Pilot FX - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zadanie z tych prostych jeśli na oczy się widzi...
Jak karta taka jak na zdjęciu, to rysunek (urządzenia) mówi wszystko - PASUJE!
Masz także widoczny Part number (P/N 8S7T-19F449-DAE) takiej karty - więc możesz sobie porównać.
Weź pod uwagę że nie zawsze masz kartę zapakowaną w pudełko z widoczym urządzeniem. Szczególnie jeśli kupuje się używaną kartę na aukcji.

Pozatym bardzo często można spotkać następujący opis:
"Compatibility: Ford C-MAX, Ford Grand C-Max and Ford Focus, Ford Mondeo AFTER 01/2011"

Bump:
Cytat:
Napisał artur1970 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam,
Kolega rutek-vat zadał pytanie o zakup mapy do FX - okazało się że przy odpowiedniej liczbie osób będzie możliwość połączenia z naszym promocyjnym zakupem map do NX (wątek: hurtowy zakup....) ale muszę wiedzieć ilu chętnych jest na taki zakup.

ps. Sorry za bałagan, proszę Admina o ewentualne poprawienie mnie jeżeli umieściłem post w złym miejscu
Jeśli pojawi sie lista chętnych na zakup map SD 2013 do FX to ja na pewno się do niej dopiszę.
lgtm jest offline   Odpowiedź z Cytatem