Cytat:
Artur1970 dopytaj jeszcze czy zainstalują na miejscu? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam stare oprogramowanie oraz nie znam PIN'a, to ułatwiłoby sprawę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I w ogóle zaznacz, że w przyszłym roku te ponad 30 osób będzie chętne na aktualizację Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Oj Panowie, widzę eskalację żądań
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cuda robię od ręki, rzeczy niemożliwe za 2 dni!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A tak na poważnie, mówiłem o spociku w związku z odbiorem mapy w Krakowie więc poczekaj koledzy z forum podpowiedzą a może pomogą kodzik ustalić lub podać adres magika który pomoże !
Ja też muszę sofcik uaktualnić, ale jest o tym na forum więc wypalę płytkę to mogę Ci podrzucić.
Bump:
Cytat:
|
Ello Panowie,
potwierdzam chęć zakupu mapy!
|
A tak wątpiłeś
Widzę że Kolega działa i szuka chętnych
Bump: Uwaga !
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na
12 str. tego wątku uaktualniam listę osób które potwierdziły zakup mapy w cenie 400 zł.