View Single Post
Stary 16-05-2013, 19:28   #131
artur1970
ford::expert

Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019
Domyślnie Odp: Hurtowy zakup mapy 2013 do TravelPilot NX DVD

Cytat:
Napisał Devon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Artur1970 dopytaj jeszcze czy zainstalują na miejscu? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam stare oprogramowanie oraz nie znam PIN'a, to ułatwiłoby sprawę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I w ogóle zaznacz, że w przyszłym roku te ponad 30 osób będzie chętne na aktualizację Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oj Panowie, widzę eskalację żądań Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cuda robię od ręki, rzeczy niemożliwe za 2 dni!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A tak na poważnie, mówiłem o spociku w związku z odbiorem mapy w Krakowie więc poczekaj koledzy z forum podpowiedzą a może pomogą kodzik ustalić lub podać adres magika który pomoże !
Ja też muszę sofcik uaktualnić, ale jest o tym na forum więc wypalę płytkę to mogę Ci podrzucić.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał szaqall111 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ello Panowie,
potwierdzam chęć zakupu mapy!

A tak wątpiłeś Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Widzę że Kolega działa i szuka chętnych

Bump: Uwaga !

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na 12 str. tego wątku uaktualniam listę osób które potwierdziły zakup mapy w cenie 400 zł. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez artur1970 ; 16-05-2013 o 19:49
artur1970 jest offline