View Single Post
Stary 16-05-2013, 23:27   #9
krauker
ford::beginner

Model: Focus III Titanium
Silnik: 1.0 125KM EB
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Zakup i pierwsze wrażenie Wersja Titanium 1.0 125 KM

Cytat:
Napisał boncio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
krauker to są pierdoły. Nie przesadzaj, że to dyskwalifikuje Forda.
Pojeźdź sobie szybko po ciasnych zakrętach, to znowu go polubisz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiem że chodzi o pierdoły... ale diabeł siedzi w szczegółach i liczyłem ze moje Pierwsze auto nie bedzie mi zatruwało życia pierdołami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Przyznaje, zakręty i trzymanie się drogi to mocna strona tego samochodu. Troche żałuje ze nie wziałem 1.6 150 EB bo ten jest zwinny ale to jeszcze nie toGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zgadzam się że swietnie wygląda i jest fajnie zrobiony wewnątrz ale chociaż mogłby mi z rok spokoju dacGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
krauker jest offline   Odpowiedź z Cytatem