View Single Post
Stary 17-05-2013, 09:19   #11
zombie6
ford::professional

Model: Focus III
Silnik: 1.6 Ecoboost 182 KM
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Zakup i pierwsze wrażenie Wersja Titanium 1.0 125 KM

Cytat:
Napisał krauker Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Najwyrażniej znów moja silna ręka jest aż tak silna że korzystając jak każdy przecietny kierowca z chwytu do zamykania klapy poprostu wyrywam całą obudowe. Odstaje po stronie chorej juz na 1,5 do 2 cm. Serwis jak nic.
Ja wcześniej jakoś nie używałem tego uchwytu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ale wczoraj spróbowałem i siedzi pewnie ta obudowa, jak Ty to wyrwałeś ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał krauker Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiem że chodzi o pierdoły... ale diabeł siedzi w szczegółach i liczyłem ze moje Pierwsze auto nie bedzie mi zatruwało życia pierdołami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To byś się musiał cofnąć do lat 90-tych ubiegłego wieku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Miałem w 1998r. Civica VI made in Japan i ciężko było go zepsuć - nawet jak walnąłem w krawężnik przy 90 km/h to jedynie geometrię przestawiłem, nawet żadnej gumy nie urwałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Potem miałem Civica VII made in England i już było gorzej, ale bez tragedii, a jak w 2007r. kupiłem Civica VIII to mi się zaczęły przypominać niedoróbki Punto I z 1995r. - mniej więcej taki miał poziom wykonania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wkurzyłem się na Hondę, bo Ufo to było jak dla mnie dno - usterkowe, twarde jakby miało 300 KM, a nie jechało to 1.8, za to wyło bez opamiętania, głośne piekielne było, sklecone tak jakby się miało za chwilę rozlecieć....i kupiłem auto na F., choć po Punto zarzekałem się że nigdy tego nie zrobię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No i cholerka niby Ford gó... wort, ale ja jadę sobie jak Lord Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez zombie6 ; 20-05-2013 o 08:13 Powód: Regulamin pkt. 13!
zombie6 jest offline   Odpowiedź z Cytatem