View Single Post
Stary 17-05-2013, 21:49   #3554
odii83
ford::beginner

Imię: marcin
Model: Mondeo mk4
Silnik: 2,0 tdci
Rocznik: 2009
Domyślnie Re: Mondeo MK3 , MK4 CHIP TUNING - kompendium wiedzy

Siemanko chłopaki mam pytanko a bardziej pytanko do Grześka przypomnę się żebyś wiedział o kogo biega to ja tego roku byłem pierwszy bodaj że 2 stycznia i musiałeś grzać gdzieś po program bo ci się skończył Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i tu moje pytanie po chipsie gitarka fura dostała skrzydeł ale po jakichś 3 miesiącach przy fest depnięciu na piątym biegu sprężynka diagnoza błąd P251 standardGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. sprawdzili wtryski diagnoza 3 leją w dwóch zaworki szybka decyzja regeneracja wszystkich (końcówki , zaworki plus nowe kody 2400 pln zapłaciłem wyjechałem rozgrzał się odpowiednio wyskoczyłem na trasę Warszawa Katowice i but do oporu wszystko git problem z głowy . Tak myślałem zrobiłem może ze 20 km wjechałem w miasto znowu depnąłem na 3 biegu i hu.... mnie strzelił to samo mruga sprężynka zgasiłem zgasła znowu but znowu mruga podjechałem podpiąć pod kom znowu p251 co jest pompa wysokiego ciśnienia?? wymieniałem nie dawno filtr paliwa sprawdzaliśmy czyściutko żadnych opiłków :/ co o tym myślisz ??
odii83 jest offline   Odpowiedź z Cytatem