Temat: [Mondeo 2000-2007] Woda pod schowkiem pasazera
View Single Post
Stary 18-05-2013, 23:42   #1
Rafti
ford::average

Imię: Bartłomiej
Model: Ford Mondeo mk5 ST-Line
Silnik: 2.0 Ecoboost 240
Rocznik: 2016
Unhappy Woda pod schowkiem pasazera

Witam mam taki problem dzisiaj po burzy w zasadzie huraganu ktora przeszła w trojmiescie zanalazlem wode na dywaniku... ;(

1. woda dostała sie przez drzwi tapicerka na progu pod drzwiami byla morka i to wiem napewno bo chyba przez godzine ogladalem drzwi i sprawdzalem tylko nie moge dosc gdzie to moze leciec podejrzewam uszczelki od okien ale nie wiem co mam zrobic czy rozebrac dzwi i zobaczyc gdzie cieknie i polewac karcherem czy ktos ma jakis inny pomysl.

2. juz po ogledzinach zona siedzac na miejscu pasazera poczula noga wilgotne mate pod schowkiem tam gdzie ida kable wilgotna to malo powiedziane jak sie scisnelo to ciurkiem woda kapala wiec to kolejne miejsce skad leci tym razem jzu nie mam pojecia skad to moze byc jutro wyjme schowek i sprobuje ocenic ale jezeli ktos wie co to i moze byc to prosze pisac bo jestem zupelnym laikiem od samochodu... nie wiem co mam zrobic to moj pierwszy samochod(marzenie) i jestem z niego mega zadowolony mimo paru problemow na starcie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no ale coz strasznie sie wystraszylem tej wody co to moze byc i jak temu zaradzic... ;(

Bardzo prosze o pomoc i bardzo przepraszam za bledy i nie pisanie polskich znakow gdyz pisalem to poznym wieczorme i w duzym stresie co to moze byc ... Tez przepraszam za taka panike w mojej wypowiedzi ale jak kazdy dbam o swoj samochod i chcialbym zeby slozyl mi jak najlepiej i najdluzej ^^.
Rafti jest offline   Odpowiedź z Cytatem