Ok wiec w koncu dzisiaj jestem po ogledzinach rozkrecaniu i innych rzeczach... Okazalo sie ze faktycznie woda leci przez filtr i wpada do srodka caly filtr byl morky ku mojemu zdzwiwieniu wogole nie bylo oslony od filtra ta co powinna byc na tych zaczepach 2 i filtr byl sobie po prostu caly czas odsloniety ... -.- prawdopodobnie zrobili to panowie kiedy w zime wymienialem u nich wszystkie filtry i zapomnieli zalozyc tej oslony lub specjalnie tego nie zrobili ... ehh... banda jelopow -.- no nic juz wiem co i jak przynajmniej i wszystkim bardzo dziekuje za pomoc !
Ale jest jeszcze druga sprawa nie mgoe sobie poradzic z odkreceniem drzwi to znaczy z tapicerka wiem ze jest na 6 srubach po bokach i pod drzwiami ale wogole nie chca odejsc a nie chce czegos polamac czy ktos wie jak to zrobic lub moze robie cos nie tak byl bym bardzo wdzieczny za pomoc bo cos mi szukanie po forum nie idzie caly czas pisze brak wynikow heh ... zawsze bylem kiepski w te klocki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.