Światła do jazdy dziennej MK6 model przed FL
W ramach doposażenie przyszła kolej na światła do jazdy dziennej.
Kiedyś byłem sceptycznie nastawiony do takich świateł szczególnie w momencie gdy widziałem jak ktoś chamsko potrafi takie LED-y przymocować wkrętami do zderzaka.
Sporo osób czasami pyta o miejsce gdzie najlepiej przymocować światła DRL w Fieście MK6 przed FL. W wersji po FL można to obejść montując je w miejsce halogenów.
Ja z halogenów nie chciałem rezygnować, a poza tym nawet nie widziałem takich świateł montowanych w miejsce halogenów w wersji przed FL. Pozostają wkręty
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. albo rzeźbienie. Ja wybrałem opcje nr 2. Troszkę roboty i dłubania było w przerabianiu kratek od halogenów ale jak dla mnie warto warto.
A oto efekty. Zdjęcia robione w momencie przymierzania całości, dlatego na niektórych nie ma halogenów, ale zamieszczam je aby tknąć inspiracje dla osób chcących sobie coś podobnego zamontować.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Założyłem też już finalnie instalację elektryczną i jest ona w 95% zgodna z oryginalną instalacją do świateł dziennych jaka była montowana w Fieście MK6 przed FL