Witam Panowie,
przepraszam za niedotrzymanie terminu.
Dzisiaj rozmawiałem z P.Ryba w interesującej nas sprawie i niestety nie otrzymałem wiążącej odpowiedzi o cenę mapy ponieważ do godz. 17 nie było odpowiedzi od przedstawiciela. P.Ryba musiał udać się na spotkanie z kierownictwem. Rozstaliśmy się umówieni na rozmowę ok.20 ale niestety do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi !
Mam nadzieję że jutro otrzymam odpowiedź.
Z rzeczy które zdążyliśmy ustalić:
1. Przelewy wykonywać z podaniem adresu :
Grupa PGD Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k.
Ul. Rzemieślnicza 26
30-403 Krakow
NIP: 679-25-75-669
Bank Polska Kasa Opieki S.A.
PL..............................
Tytuł: Aktualizacja Ford Forum + login
2. Zakup przycisków -to temat do zrobienia ( cena za komplet 435 zł.) z wstępnych rozmów jest możliwość zakupu w rozbiciu na ramki (2 pionowe lewa, prawa - 1 pozioma) P.Ryba będzie rozmawiał o możliwości zakupu pojedynczych przycisków.
Jak widzicie za gładko to szło i teraz powstał mały zgrzyt.
Mam nadzieję że jutro sprawa zostanie wyjaśniona.
Pozdrawiam
Bump:
Cytat:
Ku.... Kilka dni nie miałem dostępu do netu i wypadłem z listy....... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szkoda, że nikt nie wysłał mi nawet PW z krótką informacją.
|
Jak widzisz wyżej, nie ma tego złego .......
Dopisuję do listy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PS. Jak nie miałeś dostępu do netu to i tak wiadomość na priv nic by nie pomogła
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.