View Single Post
Stary 21-05-2013, 08:45   #22
deku
Junior Moderator

Imię: Dominik
Model: Galaxy mk2
Silnik: 2.3+LpgTech516
Rocznik: 2000
Domyślnie Odp: Alternatywny wyświetlacz temperatury czy da się zamontować

Cytat:
Napisał Stefano Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moim zdaniem lepszym rozwiazaniem jest oryginalny fabryczny FIS w liczniku, czyli wyświetlacz z komputera pokładowego z szerszym niż to MENU; spalanie chwilowe, spalanie średnie, średnia prędkość, przejechane w danym czasie kilometry, czas jazdy, dystans do CPNu i to w dwóch wersjach. w czasie ostatniej jazdy i z przejechanych ostatnich 2 tys km. A jeszcze miałbyś na tym FIsie temperaturę zewn., RDS z radia i informacje z nawigacji. Zapomiałem o waznych komunikatach z samego samochodu, typu; zużyte klocki ham. płyn do wycieraczek, informacje z silnika, rezerwa paliwa ...Jesli pełny Fis to dochodzą dodatkowo dwa wskazniki; temperatura oleju i voltomierz
W Fordowych silnikach 2.3 też to wszystko będzie? Bo mam 1/2 FIS. Jest temat o wymianie licznika, ale piszą w nim, że jak ktoś ma 1/2 FIS to się nie opłaca zmieniać, ale jeżeli byłoby to co piszesz, to jednak dla mnie gra jest warta świeczki.
deku jest offline   Odpowiedź z Cytatem