View Single Post
Stary 21-05-2013, 21:22   #40
krauker
ford::beginner

Model: Focus III Titanium
Silnik: 1.0 125KM EB
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Zakup i pierwsze wrażenie Wersja Titanium 1.0 125 KM

Cytat:
Napisał

[Rob
Podpisuję się obiema łapkami [/B]Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

.
Ja TEŻ!!

Panowie ogarnijcie się... można troche odejść od tematu ale to już przegięcie.

Ja napisze kilka rzeczy dla zainteresowanych:

City Auto stop - system antykolizyjny przy małych predkosciach - fajna zabawka, na tyle czuła ze gdy parkowaniu podjeżdzajac pod garaz zbyt mocno dałem gazu to auto sie zatrzymało. Mysle ze wypadki w stylu nie zauwazyłem na swiatłach ze ktos przedemna przyhamował już mi nie grożą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Tempomat - swietny i naprawdę warto, Zdecydowanie bardziej intuicyjny niz moim poprzednim civicu. Cud miód malina.

Fotele - jestem troche zawiedziony, łupią mnie plecy ale moze wreszcie znajde odpowiednie ustawienie.

"nastrojowe oswietlenie wnetrza" - z któryms pakietem dostałem taką zabawkę i przyznaje ze choc jest bez uzyteczna to w nocy robi fajny efekt Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Silnik: jak narazie po 1200 km jazdy delikatnej i spokojnej jest ok. Turbina szybko się wkreca choc przy malych obrotach elastycznosc jest żadna i auto na "2" sie dusi .

Wyciszenie: wnetrze wyciszone jest fantastycznie !

Audio : Ja mam dziwne ucho, zboczenie i miłość do muzyki postawiła temu sprzetowi zbyt wysoko poprzeczke ale i tak jest ok. NA ogromnego plusa zasługuje BT który łączy sie bez szelestnie z telefonem, łatwo sie to obsługuje i dzwonienie z auta wreszcie stało sie równie wygodne jak z aparatu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
krauker jest offline   Odpowiedź z Cytatem