View Single Post
Stary 22-05-2013, 15:20   #76
saintos
ford::average

Model: s-max
Silnik: 2.0
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Oszustwa na podatku VAT w autach z impotrtu !!!!!!

Cytat:
Napisał RafałB Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poczytaj cały wątek.Temat rzeka.Ogólnie z tym ściganiem za Vat jest jak z ....Yeti Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wszyscy o nim mówią a nikt go nie widział Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
heja
czytałem czytałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dlatego uzylem slowa "praktykowane" bo moze jest tak, ze pomimo przepisow jest jakas wytyczna o ktorej nam nie wiadomo i proceder trwa, abstra***ac zupelnie od kwesti zasadnosci scigania "niewinnego" nabywcy zamiast inicjatora przestepstwa podatkowego. No, ale prawa nie zmienimy tak latwo. Oprocz ogolu forumowiczow licze tez na sprawozdanie Czeslawa do ktorego dzwonily osoby z takim problemem. Moze cos nakresli jasnosci o co "kaman".
Z koleji wklejajac linka do portalu vat.pl liczylem na dyskusje badz chociazby komentarze bardziej zorientowanych w temacie bo ja niestety nie jestem ani prawnikiem ani osoba zajmujaca sie podatkami.
saintos jest offline   Odpowiedź z Cytatem