View Single Post
Stary 24-05-2013, 00:24   #289
Rafik.Sw

Domyślnie Odp: Warsztaty w Łodzi

Cytat:
Napisał KaSzeLeK Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witajcie,

Chciałbym się dowiedzieć czy polecacie lub może sam ktoś z Was byłby wstanie pomóc mi w naprawie mojej klimy, mianowicie mam do wymiany chłodnice, osuszacz, i jeden przewód ten który idzie od osuszacza do podszybia, oraz oringi przewodów które będą widoczne. Wiem, że wśród Was są osoby które prowadzą własne warsztaty ale są i tacy którzy robią "po godzinach" chciałbym się dowiedzieć ile u Was taka usługa by kosztowała ( tylko proszę o konkretne kwoty, a nie typu nie wiem, zobaczymy,"może być 100zł a może być 500zł" itp itd.) albo polecić warsztat który nie zerżnie ze mnie pieniędzy. Dziękuję za odpowiedź.

BTW: Mowa o Ford Mondeo mk2, 1.8 16v
Pozdrawiam
Kamil
KaSzeLeK, ciężko tak określić bez obejrzenia tej klimy, najlepiej zadzwoń i podjedź to podam Ci konkretną cenę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PS. Rafik.Sw to inne konto niz Rafał.A, tak jak pisałem, ja reprezentuję warsztat przy Rzeźnej 7 do którego serdecznie zapraszam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
  Odpowiedź z Cytatem