View Single Post
Stary 25-05-2013, 09:36   #44
Przema
ford::average

Imię: Przemek
Model: Fiesta mk6 van/Courier Turneo
Silnik: 1,4 68KM/1,0B 100KM
Rocznik: 2008/2017
Domyślnie Odp: Spam dla HollyUĆ

Cytat:
Napisał Olaola1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No ostatnio to w Porcie byłam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Tiaaaa o ile właśnie jej nie naprawiasz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Siemka z rana kawusia dla śpiochów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:

Bo się przegrzała Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

nie rozumiem, a diesle się nie psują? to samo mogę ja powiedzieć - diesel dobry dopóki nie regenerujesz turbo, wtrysków i jak Ci w zimie paliwo przy -10 nie zamarzaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

a i to spalanie 5l przy butowaniuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przema jest offline   Odpowiedź z Cytatem