Witam koledzy.Nie pamiętam juz kto mi doradził ale gdy mialem problem z migającą sprężynką samochód cieżko palił rano puzniej chodził ale był straszny mół jak by to powiedzieć,miałem zmieniane wtryski kodowane niby i nic.Niby wlasnie jden kolega proponował jechać do porządnego fachowca który zakoduje wtryski i mial racje.Pojechałem do faceta co miał komputer typowo do forda i co?? udalo sie myk myk i samochód chodzi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a meczyłem sie wczesniej z nim miesiąc.Zawór wymienialem na pompie ktory tez sie okazało ze był dobry wtryski, podkladki chcialem wymienic eee a tu wystarczyło zakodowac hehe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Fakt troche czasami stukają te wtryski jak jade tak na luzie spokojnie zale czasami tylko niewiem moze jakieś są nie tak ale mam dwa zapasowe hehe.Mam jeszcze pytanko czy jak odłaczy sie teraz zakodowany wtrysk i zamiast niego wkreci inny bez zmiany kodu to nic sie nie stanie?? Podobno tak mozna tylko bedzie mial tamten kod i sie nie rozkoduje niby. Sorki ze sie tak rozpisałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.