Temat: [Mondeo 2007-2014] Tarcze i klocki hamulcowe - wymiana, bicie
View Single Post
Stary 27-05-2013, 12:44   #450
Kielek93
ford::beginner

Model: Mondeo MKIV
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Tarcze i klocki hamulcowe - wymiana, bicie

Nie wiem czy mój post wniesie coś do tematu, ale miałem taki sam problem po założeniu nowych tarcz Rotingera, może i śmieszna firma, ale jak na razie nie mam co na nie narzekać. Do sedna, nowe tarcze rzucały mi kierownicą i też już miałem na nie kląć. Po wymianie usiadłem sobie przy samochodzie i, może wydawać się głupie, ale tonący brzytwy się chwyta, wpadłem na pomysł, że to mogą być złodziejki, inna waga niż oryginalne nakrętki. Kupiłem, założyłem, zwyciężyłem. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po ich wymianie wszystko działa elegancko, nie ma żadnego bicia, ani nic w tym stylu. Może jestem wyjątkiem, ale u mnie wymiana nakrętek na oryginalne pomogła. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

//edit
Dopiero po zatwierdzeniu posta zauważyłem, że temat dotyczy MK4, taki jestem rozgarnięty. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie usuwam, bo może to być pomocne także w tym modelu.

Ostatnio edytowane przez Kielek93 ; 27-05-2013 o 12:46
Kielek93 jest offline   Odpowiedź z Cytatem