Temat: [Mondeo 2000-2007] Opony letnie. CO POLECACIE ?
View Single Post
Stary 27-05-2013, 14:55   #644
juri2069
ford::expert

Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Opony letnie. CO POLECACIE ?

ethernal za 4 opony continentla lub pirelli R17 trzeba dac ok 1600 zł a ja mam za 400 zł 4 sztuki. I niech nawet beda po 5 kraksach, i nie chce wiedziec po czym jeszcze.
Wiem ze są dobre, ładne, dobrze wyważone, przed kupnem je oglądałem, jezdze na nich prawie rok, zamykałem licznik niejednokrotnie i po prostu sa dobre. I wczesniej mialem audi a8 i na uzywkach w podobnej cenie jezdzilem po 250 km/h i bylo super.
Ja wyrazilem swoje zdanie i polecam dobre używki od pewnych ludzi.
A co do nowych opon to i one zdarzają sie wadliwe wiec jak sie trafi tak sie jezdzi.
Jak sie kiedys natne to bede kupowal nowe, a jak ty sie natniesz na nowe to tez bedziesz mial ograniczone zaufanie

Bump: A co to ma do rzeczy co ma za soba??? Jezeli jest dobra wizualnie, oraz po zalozeniu nie bije i da sie ją wywazyc to jest to NAJNORMALNIEJSZA opona.
Jezeli opona najechala na kraweznik i poszly druty to albo jąwybuli albo sie nie wyważy to przeciez takich sie nie kupuje

Bump: Widze ze jezeli macie tak negatywne opinie na temat uzywanych opon to musieliscie sie kiedyś nieźle naciąć. A jezeli nie to moim zdaniem jezeli ktos nie jezdzil na takich oponach to jest kompletnym amatorem w tym temacie i nie powinien sie wypowiadac bo "gdzies keidys slyszal czytal widzial''
Ja chcialem pomóc i ze swojej strony zamykam moje wypowiedzi. Pozdrawiam
juri2069 jest offline   Odpowiedź z Cytatem