Nie mogę się zgodzić z Twoją opinią
MAG.
Ja rozumiem, że wcale nie musi tak być jak opisałem z hakiem. Tyle, że kupno takiego auta to nie jest koncert życzeń, a smutna polska rzeczywistość. Już widzę jak każdy wydaje 500zł na hak + wbicie w dowód haku, żeby przywieźć do domu kanapę, którą moga mu sprowadzić ze sklepu za pare złotych albo w gratisie.
Po drugie te 3 nalepki oznacza, że było CONAJMNIEJ 3 właścicieli. I tyle w tym temacie bo reszta to spekulacje.
Co do przebiegu to była kiedyś taka tabelka, w której był podzielony przebieg auta prywatne/ firmowe. O ile mnie pamięć nie myli to średni przebieg auta firmowego to było koło 40 tys/rok, gdzie prywatne miały koło 15. I teraz tak- te 190 tys może być prawdziwym przebiegiem. Natomiast statystyka podpowiada coś innego. Polecam fajne zestawienie średniego przebiegu passata wystawionego na allegro w zalezności od wieku (
http://dodaj-gazu.pl/forum/jaki-samo...ch-samochodow/).
Absolutnie nie chcę deprecjonować tego co napisałeś. Ale uważam, że nie ma się co napalać na internetową ofertę, która na pierwszy rzut oka nie wygląda zbyt ciekawie. Faktem jest, że auto wymaga porządnego sprawdzenia w serwisie i można się zastanawiać nad jego kupnem. Ale potencjalnemu kupcowi trzeba naświetlić możliwe ryzyko, a nie gadać jak typowy handlarz, że to czy tamto to nic nie znaczy.