Witam, odgrzebuję stary temat, ale mam mały problem i liczę na Waszą pomoc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Mam
dwa komplety takich samych (z wyglądu) felg:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oraz
jeden komplet takich dekielków (
średnica 60mm):
Problem jest taki, że dekielki, które mam w zimówkach nijak nie pasują do letnich kół. Oczko na dekielek jest jakby ciut za małe, a dekielek za duży, przez co nie idzie go wsadzić.
Z tego co patrzyłem na Allegro są 3 rodzaje dekielków:
- te, które ja mam,
- chromowane z niebieskim logo, często spotykane w Mk4,
- całe niebieskie, często spotykane w Mk2 i Focusach
Czy może mi ktoś podpowiedzieć jakie kupić i czy w ogóle jakieś będą pasować? Dekielki są całkiem drogie, dlatego wolę nie kupować w ciemno. Jak to możliwe, że nie pasują do jednego z moich kompletów? Czyżby te felgi były zamiennikami?
Z góry dziękuję za pomoc