Temat: [Mondeo 2000-2007] Opony letnie. CO POLECACIE ?
View Single Post
Stary 29-05-2013, 18:14   #658
jjjj
ford::average

Imię: jacek
Model: Mondeo mk IV
Silnik: 2.0 Duratec HE
Rocznik: 2008
Domyślnie

Cytat:
Napisał juri2069 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja nie zamawiam opon na allegro tylko jade do zaufanego goscia u którego kupuje caly powiat krosnienski jezeli wiesz co to jest i on nie upycha opon a po ogledzinach jezeli chce je kupic to zaklada i wywaza, jezeli cos najmniejszego nie pasuje to wywala te opony. Ja mam do takich zaufanie i takie bede kupował.
Heh powiat to normalnie jak niemiecki tuvGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oponu uzywane to szrot, a wywazenie to nie weryfikacja. Pomysl, opona zostala uszkodzona, naprawe wykonal jakis partacz na zachodzie albo juz w kraju, w to rozciecie wchodzi woda, powstaje rdza i opona sie dalej ladnie wywaza, nie ma guzow i wyglada jak z f1. Takie opony to loteria, a raczej rosyjska ruletka i nie gadaj ze sa dobre, bo to tak jak bys jezdzil autem z wspawana cwiartka i twierdzil ze sie prowadzi jak nowe z salonu.

jacek
jjjj jest offline   Odpowiedź z Cytatem