Cytat:
|
Hej mądrzy ludzie przy aktualizacji prosi o PIN radia? Bo nie wiem czy prosić o instalację w salonie czy wyciągać bebechy i szukać seryjnego radia i potem zdobywać PIN.
|
Przy wyciąganiu płyty potrzebny jest pin, ja nie posiadałem pinu, zadzwoniłem do Pol-motors (dział serwisowy) zapytałem ile chcą za odzyskanie pinu, dowiedziałem się ze 94zł, jednak w przypadku blaupunkta NX musza zdemontować radio i spisać numery, następnie wysyłaja to do producenta, w ciągu kilku dni dostanę kod i to wszystko za 94zł, byłem u nich po 30 minutach i ten gość z którym rozmawiałem był zajęty. Inny pracownik poszedł podpytać tego do którego dzwoniłem, wrócił i zapytał czy znam koszty, czy kolega mi powiedział, odpowiedzialem ze tak. Na co on do mnie 140zł montaż demontaż + 94zł odzyskanie pinu, podziękowałem panu i powiedziałem że kupie sobie wyjmaki na allegro i sam zdemontuje, a pin za darmo uzyskam na forach, po czym wyszedłem.
W sumie nie kupiłem wyjmaków, podjechałem do zakładu Car-audio za 30zł wyciągneli mi navi zrobiłem fotke numerów, a dalej już było z górki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chciałem załatwić temat w ASO, ale kłamstwa i braku kompetencji nie znosze.