w moim przypadku to sprawa miała się nieco inaczej bo na początku nie wiedziałem że spadł wężyk a było to tak:
na przeglądzie zwrócili mi uwagę ze są strasznie przekroczone parametry dla gazu że prawdopodobnie uboga mieszanka (październik)
pojechałem na regulację i było ok, pojeździłem trochę, ale w zimie coś nie chciał palić jak było bardzo zimno, ale zmieniłem świece i kable i było w porządku (grudzień/styczeń)
aż tu w lutym auto odmówiło posłuszeństwa i musiałem zaholować do serwisu, tam mechanik zwrócił uwagę na oczepiony wężyk - no i już wiedzieliśmy co się stało i dlaczego tak sie zrobiło a nie inaczej -
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
całe szczęście że stało się to pod domem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a nie np gdzieś za granicą bo jeżdżąc 80 tyś rocznie to chyba coś nade mną czuwało aby nie spotkało mnie to za granicą gdzieś
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
napisałem spadł ale w rzeczywistości to wysunęła się z niego ta rurka bo na zaworze się trzymał ale nie było widać ze cos jest nie tak - także trzeba mniej więcej raz na miesiąc zerknąć pod maskę żeby zobaczyć czy coś nie zwisa czy wszystko jest jak było itp itd- i będzie jeździło
ale takie tam przygody
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - poza tym autko bezawaryjne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. oczywiście poza elementami zużywającymi się przy takich przebiegach (szyba czołowa - coś spadło z naczepy, zawieszenie, pompa paliwa x2, sprężyny, opony filtry tzw: eksploatacja po prostu)
jak się dba to się ma
pozdrawiam