Będzie dopóki nie staniesz na jakiejś krzyżowce i nie będziesz mógł dalej jechać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tak czy siak trzeba rozebrać i zobaczyć co tam jest zgrane. Ja u siebie jestem po wymianie sprzęgła
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A co do oleju to przy skrzyni masz dwie śruby jedna niżej spustowa (tak ja nazwijmy, bo producent nie przewiduje wymiany oleju jedynie dolewki) a droga wyżej (która służy do sprawdzania poziomu) oleju ma być tyle ze jak auto stoi na płaskim terenie to ma wypływać przez otwór do uzupełniania
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a jaki olej to już nie wiem ja wlałem ten co był bo jak mi cenę zaśpiewali to podziękowałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wg autodaty wchodzi 3,1 litra oleju
1-wlwe oleju
2- tam bedzie sruba do spuszczenia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
fotka znaleziona na innym forum