Mam u siebie w mieście Focusa mk2, 2005 rok, z tym samym 90konnym silnikiem, manualną klimą i przebiegiem 102.000 km. Sprzedaje facet, który pracuje w moim urzędzie i który kupił go jako 4 letnie auto z przebiegiem ok 75.000 km. Auto BARDZO zadbane, koleś pedantyczny i lekko marudowaty
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po wymianie rozrządu, oleju, hamulców, nawet u tapicera zamówił sobie skórzaną tapicerkę przednich foteli
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. cena wyjściowa ok. 18.000 do negocjacji, sądzę ze z 500-700zł urwę, gdybym bardzo chciał kupić. Jestem pewien, że w Polsce nie miał żadnych napraw lakierniczych, bo codziennie widuję go w pracy pod oknem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wiem że cena nie jest jakaś mega okazyjna, lecz może za sprawdzone auto warto nieco więcej zapłacić...?