View Single Post
Stary 31-05-2013, 13:10   #14
marjano82
ford::beginner

Imię: Mariusz
Model: szukam:)
Silnik: mocny
Rocznik: bierzący
Domyślnie Odp: Focus mk2 90KM

Mam u siebie w mieście Focusa mk2, 2005 rok, z tym samym 90konnym silnikiem, manualną klimą i przebiegiem 102.000 km. Sprzedaje facet, który pracuje w moim urzędzie i który kupił go jako 4 letnie auto z przebiegiem ok 75.000 km. Auto BARDZO zadbane, koleś pedantyczny i lekko marudowatyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po wymianie rozrządu, oleju, hamulców, nawet u tapicera zamówił sobie skórzaną tapicerkę przednich foteli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. cena wyjściowa ok. 18.000 do negocjacji, sądzę ze z 500-700zł urwę, gdybym bardzo chciał kupić. Jestem pewien, że w Polsce nie miał żadnych napraw lakierniczych, bo codziennie widuję go w pracy pod oknem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wiem że cena nie jest jakaś mega okazyjna, lecz może za sprawdzone auto warto nieco więcej zapłacić...?
marjano82 jest offline   Odpowiedź z Cytatem