Cytat:
|
Panowie, za 400 zł brutto, do tego na firmę (czyli realnie poniżej 300 zł), to ja chętnie co roku wymienię. Nawet jeśli w roku robię 4-5 dalekich tras (w tym zagranicę), to wolę mieć mapy aktualne.
Proponuję więc co jakiś czas podbijać temat, żeby informacja się rozniosła po świecie. A w przyszłym roku można równolegle prowadzić dwie listy: dla tych co chcą mapę 2014 za 400 zł, i dla tych co chcą mapę 2013 za 200 zł.
|
Sie rozpędził
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja wiem że na fali radochy z zakupu mapy w tak niskiej cenie wpadacie na wspaniałe pomysły, ale proponuję poczekać do lutego.
Jeżeli tak już wyszło że zrobiłem się
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. "administratorem"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tego wątku to myślę że po zakończeniu akcji z listą 2 będę odpowiadał na pytania o zakup map i w ciągu roku aktualizował listę na rok 2014.
ps.
jvc - czy jest wielkim problemem pozostawienie tego wątku jako przyklejony ?
Bump:
Cytat:
|
Może ktoś się orientuje czy są różnice między mapą z marca 2012 roku a mapą z listopada 2012 (czy jest aktualniejsza o nowe drogi) ? Jak jest różnica to może mapy lepiej kupić pod koniec roku.
|
Mapy wydawane są raz w roku przez tomtom i oznaczane rokiem wydania. My zakupiliśmy mapę 2013 - czy kupisz ją w lutym czy w listopadzie to dalej ta sama mapa 2013.