View Single Post
Stary 31-05-2013, 14:50   #436
artur1970
ford::expert

Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019
Domyślnie Odp: Hurtowy zakup mapy 2013 do TravelPilot NX DVD

Cytat:
Napisał bartekd Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie, za 400 zł brutto, do tego na firmę (czyli realnie poniżej 300 zł), to ja chętnie co roku wymienię. Nawet jeśli w roku robię 4-5 dalekich tras (w tym zagranicę), to wolę mieć mapy aktualne.

Proponuję więc co jakiś czas podbijać temat, żeby informacja się rozniosła po świecie. A w przyszłym roku można równolegle prowadzić dwie listy: dla tych co chcą mapę 2014 za 400 zł, i dla tych co chcą mapę 2013 za 200 zł.
Sie rozpędziłGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ja wiem że na fali radochy z zakupu mapy w tak niskiej cenie wpadacie na wspaniałe pomysły, ale proponuję poczekać do lutego.

Jeżeli tak już wyszło że zrobiłem sięGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. "administratorem" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tego wątku to myślę że po zakończeniu akcji z listą 2 będę odpowiadał na pytania o zakup map i w ciągu roku aktualizował listę na rok 2014.

ps.

jvc - czy jest wielkim problemem pozostawienie tego wątku jako przyklejony ?

Bump:
Cytat:
Napisał Marcin 1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może ktoś się orientuje czy są różnice między mapą z marca 2012 roku a mapą z listopada 2012 (czy jest aktualniejsza o nowe drogi) ? Jak jest różnica to może mapy lepiej kupić pod koniec roku.
Mapy wydawane są raz w roku przez tomtom i oznaczane rokiem wydania. My zakupiliśmy mapę 2013 - czy kupisz ją w lutym czy w listopadzie to dalej ta sama mapa 2013.
artur1970 jest offline