Cytat:
bonzo000 podbij na aktualizację i skończy się Twój irytujący problem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - ja jadę we wtorek na "szarpanie na zimnym" i zobaczymy jak będzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
p.s Najgorsze jest w tym wszystkim to że serwisy nie wymieniają wiedzy miedzy sobą - mają wspólny system i widzą z jakimi zgłoszeniami przybywają użytkownicy ale mimo tego nie konsultują się ze sobą - niewiarygodne ale prawdziwe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..... dobrze że jest takie forum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam
MiszA
|
Odezwij się jak wrócisz z serwisu, żebym miał jakieś potwierdzenie, że taka aktualizacja faktycznie jest. Na początku marca usłyszawszy na forum, że są aktualizacje, pojechałem do serwisu, a tam okazało się, że niczego nowego nie ma. Dzisiaj kontaktowałem się ponownie i powiedziano mi, że bez połączenia z samochodem nie można tego sprawdzić, ale z ich obserwacji wynika, że raczej nadal nie ma nowej "kalibracji do Ti-VCT", więc muszę zachować pewną powściągliwość.