Cytat:
|
[...]
i co to jest przycisk : A T T N?
[...]
|
Przycisk ATTN - to przycisk (zazwyczaj na wierchu) którym programujesz funkcje alarmu
Lokalizacja zależy od fantazji montażysty
U mnie przycisk ATTN był w wersji z diodą kontrolną
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
lub inne opcje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
instrukcje do alarmu Cobra
http://chomikuj.pl/a_krakow/Alarm_Cobra_instrukcja
Cytat:
|
[...]
mam takie dwa przyciski czarne w aucie, jedno ukryte a drugie przy kierownicy takie samo na wierzchu, ale sprzedawca powiedział, że pod żadnym pozorem mam go nie przyciskać bo auto się wyłącza i potem ciężko go uruchomić. Mieliście też takie coś montowane w aucie.
|
Trudno zgadnąć - może masz jeszcze funkcję antynapad?
Cytat:
|
[...]
teraz jest musiałem coś poprzyciskać w pilocie chyba za długo i zrobiłem to z pilota bez ingerencji w coś innego;
[...]
|
Moim zdaniem przestawiłeś coś w fabrycznym centralnym zamku, a nie w alarmie Cobra
Cytat:
|
[...]
jeszcze wskoczyła taka funkcja, że jak do 40sekund nie odpalę auta to uzbroi się ono w alarm,
[...].
|
to czeka Cię procedura programowania alarmu
Do programowania trzeba otworzyć maskę => czujnik maski jest podstawowy jeśli chodzi o programowanie alarmu => jeśli czujnik maski nie działa poprawnie, to nici z programowania - przynajmniej u mnie tak było
pozdrawiam
Arturek