Właśnie jestem po naprawie słynnego fioletowego kabelka który był przerwany na pierwszym zgięciu wiązki kabli od strony sterownika na razie nie wymieniałem tylko po prostu zlutowałem go jeśli sytuacja się powtórzy wymienię go .Niema większego problemu z samodzielną naprawą tego kabla u mnie nawet nie trzeba było odpinać nadkola (ale zrobiłem to) wystarczyło wyjąć obudowę filtra powietrza i miałem dobre dojście do miejsca uszkodzenia kabelka .
Atak dla podpowiedzi u mnie fioletowy kabelek wchodzi do środkowej kostki nie do pierwszej od silnika jak wyczytałem na forum 2 rząd pinów od silnika 3 pin od dołu podaje jak by ktoś chciał wymienić cały kabelek ,może za jakiś czas też będę musiał ale na razie wentylator śmiga
Ps. Po podjechaniu do elektryka chciał wymieniać wentylator i sterownik za 1200 zł nie dajcie się naciągnąć bo ten fioletowy kabelek jest bardzo często powodem niedziałającej prawidłowo klimy.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.