View Single Post
Stary 01-06-2013, 19:01   #5
danny_v
ford::beginner

Imię: Daniel
Model: Fiesta
Silnik: 1.8 Diesel
Rocznik: 1997
Domyślnie Odp: Fiesta MK4 swap z 1.8D na 1.7 vct

Cytat:
Napisał laurenth1981 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przecież fiesta mk4 to to samo, co puma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ta sama płyta podłogowa i niektóre podzespoły Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No shit sherlock, ja to wiem, dlatego też Puma będzie dawcą organów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał laurenth1981 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pytanie tylko, czy aż tak bardzo jesteś napalony by wydać znaczną sumę na takiego swapa.
Jestem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Druga sprawa to taka, że znalezć silnik 1.7 w dobrym stanie - trudna sprawa.
Najlepszym rozwiązaniem byłoby kupienie całego anglika i przekładanie gratów.
I tym też wiem. Chcę kupić pumę jako dawcę części. Silnikowi zrobie generalny przegląd i wymienie co trzeba. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Czy ten 1.7 dobrze sobie radzi z gazem?
danny_v jest offline   Odpowiedź z Cytatem