View Single Post
Stary 04-06-2013, 12:39   #145
Novikka
ford::amateur

Imię: Lena
Model: Ford Mondeo mk2
Silnik: 2.5 v6
Rocznik: 1998
Domyślnie Odp: Nawiew zwariował wieje tylko na szybę przednią.

Witam! Też miałam problem jak My tu wszyscy, czyli brak zielonej gumeczkiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. u mnie za to już poprzedni właściciel widać było, że się mordował z nawiewem bo po rozkręceniu biały i czarny wężyk już były zasklepione aby nie leciało z nich powietrze, a podpięty był tylko zielony wężyk, ale działał mi tylko czwarty stopień nawiewu ale i na szybę i na nogi na twarz. Ale ja muszę mieć wszystko perfekt więc kazałam mężowi to naprawićGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po drodze popsuł się rezystor nawiewu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zakupiłam nowy rezystor i gumkę od Witka teraz wszystko pięknie chodzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. muszę tylko wymienić jeszcze ten filtr pyłkowy,jak wy go nazywacie ja mówię filtr węglowy. Pozdrawiam i dziękuję.
Novikka jest offline   Odpowiedź z Cytatem