Witam! Też miałam problem jak My tu wszyscy, czyli brak zielonej gumeczki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. u mnie za to już poprzedni właściciel widać było, że się mordował z nawiewem bo po rozkręceniu biały i czarny wężyk już były zasklepione aby nie leciało z nich powietrze, a podpięty był tylko zielony wężyk, ale działał mi tylko czwarty stopień nawiewu ale i na szybę i na nogi na twarz. Ale ja muszę mieć wszystko perfekt więc kazałam mężowi to naprawić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po drodze popsuł się rezystor nawiewu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zakupiłam nowy rezystor i gumkę od Witka teraz wszystko pięknie chodzi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. muszę tylko wymienić jeszcze ten filtr pyłkowy,jak wy go nazywacie ja mówię filtr węglowy. Pozdrawiam i dziękuję.