View Single Post
Stary 04-06-2013, 18:56   #18
JohnLenin
ford::advanced

Model: Focus MK3
Silnik: 2.0tdci
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: [Poradnik]Focus. Koniec ze smugami od płynu do spryskiwaczy na masce!

Cytat:
Napisał Seb0l Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
JohnLenin - kupiłem zaworek bardziej podobny do tego drugiego który podlinkowałeś w sklepie z częściami do Fiata, założyłem do spryskiwacza tylnej szyby bo mi schodził płyn i dało radę w niego dmuchnąć ustami - oczywiście tylko w jedna stronę, więc albo był jakiś słabszy (ale działa dobrze) albo te które Ty kupiłeś są zbyt "mocne" ? Myślałem że puszczają w obie strony..
Niestety, nawet te drugie bryzgają po masce, tak samo jak te wcześniej testowane, także zostawiłem te pierwsze, bo mają takie same króćce z dwóch stron(większe fi) Wychodzi na to, że nie odcinają do końca tak jak trzeba, ale jest lepiej, niż bez zaworków, bo bez nich to już masakraGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dodatkowo wstawiłem dysze mgłowe z FFI ( wer. amerykańska) i niestety to musie wystarczyć.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
JohnLenin jest offline   Odpowiedź z Cytatem