Cytat:
Serdecznie witam. Drodzy użytkownicy radia Denso niestety trafiła mnie dziwna przypadłość i proszę o radę. Radio Denso nie działa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Opiszę zdarzenie. Dziś rano w drodze do pracy moje radio działało całkowicie poprawnie, po zatrzymaniu się na stacji paliw, tankowaniu, włączeniu zapłonu już się nie włączyło. Czarny ekran. Nawiewy działają, regulacja temp działa, AC działa. Radio nie reaguje na on/off, przyciski nawiewów nie "pikają", czarny ekran. Co to za zmora może być? Dzięki za radę.
|
Odłączyłem AKU na 30 min. Po tym zabiegu radio ożyło poprosiło o CODE i normalnie się włączyło. Niestety po wyłączeniu zapłonu problem się pojawił znowu. Czarny ekran, brak reakcji na on/off, wiatraki działają, klima działa. Spotkał się ktoś z problemem? Co ma napęd DVD do radia?? Gdyby się posypał soft to odłączanie AKU nic by nie dało tak mi się wydaje. Denso ma jakąś baterię która "podtrzymuje" soft? Bo to na taki rodzaj usterki wygląda. Pozdrawiam