View Single Post
Stary 05-06-2013, 16:55   #12
kordyl
ford::professional

Imię: Robert
Model: Mondeo TitaniumX Panther Black
Silnik: 2,5T 258KM 396Nm
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Instalacja gazowa do Mondeo MK4 2.5T

Cytat:
Napisał marko74 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ze względu że to zaprzyjaźniony zakład wycenił na 3000zł,myślę że nie mam co się zastanawiać.
To chyba musi być mocno zaprzyjaźniony warsztat jak robi za tą kasę, albo jeszcze nie wie na co się porywa...

Cytat:
Napisał marko74 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
gazownik pytał sie czy przypadkiem tutaj nie ma bezpośredniego wtrysku benzyny
Nie ma bezpośredniego.

Cytat:
Panowie dziś gazownik mi powiedział że niebieskie Hany mogą mieć problemy na wolnych obrotach
Hany niebieskie są u mnie i nie mam żadnych problemów z nimi jak i z obrotami.

Cytat:
Emulator Pb zamówiony ale twierdzi że są egzemplarze które być może tego nie potrzebują.
Będzie potrzebny na 100%.

Coś mam wrażenie, że ten Twój gazownik nie do końca wie jak zrobić to auto...
Powodzenia życzę, bo może się przydać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.