View Single Post
Stary 05-06-2013, 19:04   #299
Haymaker
ford::average

Imię: Tomek
Model: Focus / Mondeo/ Mondeo ST220
Silnik: 1.6 100KM / 2.0 Ecoboost 240 PS / 3.0 V6
Rocznik: 2010 / 2011 / 2006
Domyślnie Odp: Fabryczne światła dzienne - mijania - wyłączenie

Cytat:
Napisał kunte Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak najbardziej jest to argumet za tym, żeby go wymienić, jednakże jestem zwolennikiem tego, aby jeżeli coś można zrobić bez ingerencji w części to tak robię.

Aż wstyd się przyznać, ale wyłącznik mam już prawie miesiąc i do tej pory nie miałem czasu, żeby ogarnąć jego wymianę. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzisiaj dotarł do mnie przełącznik AUTO i jest mały problem.

1. Po wyciągnięciu bezpiecznika od świateł mijania w pozycji 0 i przełączeniu pokrętła na "AUTO" nie zapalają się światła mijania. Po zasłonięciu czujnika włączają się pozycyjne i mijania, czyli dokładnie tak jak na pozycji "0". Spróbuję założyć "inteligentny przekaźnik", zobaczę co będzie.
2. W pozycji AUTO nie działa ściemnianie zegarów, radia, climatronika, działa tylko na "światłach mijania"

kunte podłącz swój przełącznik zajmuje to tylko 5 min, i zobaczymy jak to będzie wyglądało u Ciebie.

tedi_k

Najwyraźniej nie idzie wyłączyć świateł.

Ostatnio edytowane przez Haymaker ; 05-06-2013 o 19:09
Haymaker jest offline   Odpowiedź z Cytatem