View Single Post
Stary 06-06-2013, 07:38   #61
zombie6
ford::professional

Model: Focus III
Silnik: 1.6 Ecoboost 182 KM
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Zakup i pierwsze wrażenie Wersja Titanium 1.0 125 KM

Przecież 1.0 maksymalnie wyposażony waży max. 1350kg, nie wiem skąd te 1400 kg, 1365-1390 to waży maksymalnie wypasiony 1.6 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał krauker Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja się przesiadłem z Civica 2009 po liftingu. Miałem tam 1.8 140 km V-Tec wiec kultura jazdy całkiem inna. Młody jestem, noge mam dynamicznaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. może zonie starczy bez problemu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kultura w Civicu ? Nie rozwalaj mnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To wyjący bez przerwy, wygłodniały obrotów wilk, pijący olej niczym krew z owieczki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ten 1.0 za to pracuje coś ala bokser w Subaru, czy jakieś quasi-V6 i to jest zaskoczeniem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez zombie6 ; 06-06-2013 o 07:42
zombie6 jest offline   Odpowiedź z Cytatem