Więc świece wymieniłem tydzień temu , filtr paliwa nowy , Komputer zadnych blędów, zadnej sprężynki. Tylko te objawy co napisałem wyżej, szaroanie na zimnym, bialy dymek przy odpaleniu, czarna chmura za mna jak wdepne, lejądwa wtryski , spalanie na trasie 7 litrów...
Sprawdzenie wtrysków 200 zł i trwa 2 dni , srednio mi się opłaca i kalkuluje z czasem
A podejrzewam ze nikt przed sprzedaza z niemiec nie robil komus prezentu w postaci robienia wtryskow....
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przebieg 190 000 ( teoretycznie )
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnia rzecz jaką zrobie to zatankuje na Bliskiej , do tej pory tylko i wyłącznie orlen
Bump: Może ktoś jest z podkarpacia kto robił próbe przelewową i mi pomoże lub ktoś poleci kogoś dobrego od wtrysków ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aktualnie jestem stalowa wola nisko rzeszow , czasami krosno