Temat: [S-MAX 2006-2015] Wymiana foteli na elektryczne
View Single Post
Stary 06-06-2013, 21:07   #5
djzygi
ford::average

Imię: Zygi
Model: Ford Galaxy
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Wymiana foteli na elektryczne

Cytat:
Napisał kolonez Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...

Załączam schemat sterowania foteli, trzeba sprawdzić czy masz instalację (świadczy o tym obecność bezpiecznika FA10 w tylnej skrzynce bezpieczników)

Wszystkie informacje wyczytasz ze schematu, dodatkowo poczytaj wątki o fotelach w dziale mondeo.

Pozdrawiam
Ponizej zdjecie puszek z bezpiecznikami, który bezpiecznik F10 odpowiada czy mam instalacje??
bynajmniej moj fotel obecny ma podnoszenie i opuszczanie fotela i zastanawiam sie jesli podłacze fotel z pełną elektryką (przód/tył, góra/dół + oparcie) czy nie bedzie odpowiadac za to ta sama kostka?? sprawdzałem kostke pod fotelem i mam czarną wtyczkę, czy ona wystar4czy tylko do przesówania fotela przód/tył , góra/dół oraz oparcie ???
Szara puszka - BRAK F10
Biała puszka - BRAK F10
Czarna puszka - ma F10 bezpiecznik zielony 30
Dodam ze ja mam wersje UK (mieszkam w UK), a fotele sa z wersji PL i fotele wypadają odwrotnie, wiec pamiec foteli bedzie po stronie pasazera ale pamieci nie mam zamiaru podłaczac!! mozliwe iz fotele są równiez podgrewane, mnie głownie zalezy na przesówaniu fotela przód/tył , góra/dół oraz oparcie.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez djzygi ; 06-06-2013 o 21:46
djzygi jest offline   Odpowiedź z Cytatem