View Single Post
Stary 07-06-2013, 15:17   #8
mopato
ford::beginner

Model: Ford Focus mk3 Titanum
Silnik: 1600
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: NAWIGACJA - android. / zestaw głośnomówiący HTC

Cytat:
Napisał ndrozdowski Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie / Panie,

poddaje się. Testowałem:

navi expert,
sygic,
google maps.

Ręcę mi opadają i nie mam już absolutnie pomysłu jaka nawigacja jest ok, a nie oczekuje dużo tylko:

przejrzystości, szybkości w działaniu i ogólnie schludności - niech te mapy jakoś wyglądają. Po uruchomieniu navi expert, nie mogłem totalnie wyczytać gdzie jestem ja, jezdnia, na której jestem bo się wszystko zlewa. Sygic niby pobiera nowe mapy, aktualizuje, ale dla testu wprowadziłem Darwina (przy rondzie Starzyńskiego w Warszawie) to sobie nie poradziła bo nie odnalazła ulicy, a po wpisaniu jednego z adresów na Okęciu kierowała mnie z dolnego Mokotowa przez centrum co jest jakimś absurdem.

Google maps niby ok, ale lepiej jak jest zasięg 3G niż, gdy go nie ma.

Czy znacie jakąś dobrą, sensowną i w miarę szybko działającą nawigacje na android?

Mam htc evo 3D więc to nie jest jakieś powolne byle co tylko w miarę sprawny sprzęt.

Czy miał ktoś z Was jakiś kontakt z automapą i może się podzielić opiniami na jej temat? Chodzi mi o wersje na androida. Niby w sklepie google kosztuje 3,99 PLN, ale zanim kupię to chętnie przeczytam opinię na temat automapy lub jakiejś alternatywy.

Drugie pytanie dotyczy zestawu głośnomówiącego HTC. Czy korzysta ktoś z:

http://allegro.pl/htc-car-v100-zesta...271996868.html

i może podzielić się opinią z użytkowania tego sprzętu?

Przetestowałem chyba wszystkie nawigacje na androida i zdecydowanie polecam Navigona
mopato jest offline   Odpowiedź z Cytatem