Cytat:
|
...A tu firma z Krakowa potrafi tak zrobić, żeby nie oryginalna płyta chodziła?...
|
Czy "firma z Krakowa" to potrafi to nie wiem...
Prosze po raz kolejny - zrozumcie, że zabezpieczenie płyty przed kopiowaniem (czyli brak możliwości uzyskania kopii identycznej z oryginałem) to osobna sprawa w stosunku do modyfikowania softu navi.
Teoretycznie (a przy stosownym wyposażeniu i nakładach pewnie i praktycznie) wykonalne jest namierzenie w sofcie navi miejsca gdzie dokonywana jest kontrola oryginalneości płyty i zastąpienie procedury kontrolnej inną, własmną. Już raz o tym pisałem.
Tak więc możliwe jest, iz ktoś "kumaty" rozczesał soft navi i namierzył oraz wyłączył procedurę kontroli oryginalniości płyty. Przy okazji mógł dokonać np. polonizacji.
Intrygujące jest, iż "firma z Krakowa" nie umie wykorzystać polskiego lektora zawartego na płycie mapy...
Cytat:
|
No to z uporem pytam, dlaczego chcą wymienić płytę? Nie rozumiem tego.
|
Bo pewnie kupili sobie trochę płyt "na magazyn" drożej od nas i muszą się ich jakoś pozbyć...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.