Temat: [Focus 2008-2011] Woda w bagażniku, skąd leci?
View Single Post
Stary 10-06-2013, 19:40   #32
kolacja
ford::average

Imię: Tomek
Model: Mondeo MK4
Silnik: 1.8 TDCI -> 150KM, 394Nm
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Woda w bagażniku, skąd leci?

W czasie dzisiejszego deszczu zobaczyłem dziś rano jak woda kropla po kropli leje mi się do bagażnika. Wypływała ze środka kratki i kapała na podłogę.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Niestety nie miałem czasy od razu się tym zająć. Którędy może się lać woda? Rozumiem, że trzeba rozebrać plastiki, lać wodę i patrzeć? Może lecieć relingami?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Efekt jest taki, spodziewam się, że podczas ostatnich ulew zaczęło cieknąć. Pleśnią obeszła cała podłoga od spodu, ale wody nie było pod kołem zapasowym. Co można z tym zrobić?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kolacja jest offline   Odpowiedź z Cytatem