Cytat:
|
dodaj kolejną małą nieścisłość "UBEZPIECZENIE OC "GRANICZNE" + TABLICE W CENIE SAMOCHODU" , nie ma takiego czegoś. Jak ustalić cenę masz na forum, w tym dziale
|
W tzw miedzyczasie zadzwonilem i oto co uslyszalem:
- oc graniczne to oc tymczasowe, miesieczne, ktore mozna wykupic w celu dojazdu z punktu A do B (o tablicach albo mi ucieklo albo nie mowil chociaz pytalem)
- samochod jest caly malowany bo jest po gradobiciu
- pelna dokumentacja - to wg niego ksiazka serwisowa + instrukcja
- nie potrafil mi odpowiedziec na pytanie o nieswiecace 3cie swiatlo stopu na zdjeciach
- w etisie widze ze jest rok produkcji (nie mylic z modelowym) 2010 a nie 2011, na moje pytanie o to zapytal o przebieg jaki ma auto w ogloszeniu zeby wyjasnic o ktory samochod chodzi, jak powiedzialem ze 48tys to od razu mi mowil ze to rok modelowy 2011 a produkcji 2010
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- WAZNE - zapytalem o brak czujnikow parkowania z tylu (ja na zdjeciach nie widze) to stwierdzil ze po prostu nie widac na zdjeciach ale na pewno sa. Po prostu nie widac ich na tej czarnej plastikowej wstawce w tylnim zderzaku.
Wg mnie o ile dwa faktycznie sa w tym dolnym plastiku to dwa zewnetrzne powinne byc w elemencie malowanym lakierem i byloby je widac
- mowil ze serwisowany w ASO, na moje pytanie o nalepke na slupku stwierdzil ze nie pamieta ale nawet jesli nie ma to mogla suie odkleic na myjni
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ogolnie to nie ma problemu by podjechac na dowolny serwis/diagnostyke tylko nalezy sie umowic. Rezerwuje telefonicznie auto na 1 dzien.
Dla mnie podejzana sprawa z czujnikami parkowania, lakierem i ta naklejka.
Czy wg was optycznie ze zdjec cos jeszcze jest podejzane?