View Single Post
Stary 10-06-2013, 20:52   #212
junior76
ford::amateur

Imię: Marek
Model: mondeo
Silnik: 1.6
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Właściciele z silnikiem 1,6 Duratec łączmy się!

dzieki Petrus1 i Jakubbi, to ten zawor co na schemacie naszych braciGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. gdzies przeczytalem ze ten zawor wystarczy przeczyscic i po problemie, w aso 500 zł kosztuje, spotkał sie ktos z tym problemem, bo mam wrazenie ze jestem pierwszy w polsceGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w tym tygodniu nie dam rady, ale w przyszlym spróbuje go poczyscic to moge dac znac jak efekt - ale skoro jestem pierwszy to pewnie wszyscy czekaja na rozwiazanieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)) w sumie auto ma przejechane 150 tys i mialo sie tylko zepsyc sprzeglo i zmienne fazy rozrzadu, sprzego juz wymienilem - teraz te fazyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale nie wiem czy to nie mit - miał juz ktos z nimi problem?
junior76 jest offline   Odpowiedź z Cytatem